Info - "Paws & Claws" Collection

Info     Info-High Five/Low Ten Collection

 Onderstaand treft u alle informatie aan over onze "Paws & Claws" CollectionMocht u na het doorlezen nog vragen of opmerkingen hebben, of heeft u specifieke wensen;  aarzelt u dan niet we zijn slechts een telefoontje of email van u verwijderd.

Door een apart proces zijn we in staat om mogelijk om de poot-, hoef- of veerafdruk van uw (huis-)dier over te zetten in een massief, fijn zilveren sieraad. Onze volledig handgemaakte sieraden zijn een mooi en bijzonder geschenk voor elke gelegenheid. In totaal zijn er 12 stappen in het verwerkingsproces van afdruk naar sieraad!

Onze hangers/bedels worden gemaakt van fijn zilver (999) en worden – tenzij anders door u aangegeven – ‘antiek gezwart’ om de fijne details van de afdrukken naar voren te brengen. Onze hangers/bedels zijn standaard + 1,5-2 mm dik, om een mooie, diepe afdruk te kunnen aanbrengen. Onze fournituren en accessoires zijn van 925 Sterling zilver. We begrijpen als geen ander de betekenis van een persoonlijk sieraad, kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons dan ook bijzonder belangrijk.

Op de pagina van onze "Paws & Claws" Collection™ treft u de sieraden aan welke u direct online kunt bestellen. We bieden een brede selectie in vormen, grootte, afwerking en sluitingen, zodat u uw sieraad eenvoudig kunt aanpassen en bevestigen aan bijvoorbeeld uw eigen ketting of armband. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ‘compleet’ sieraad uit onze collectie – als u kiest voor meerdere hangers/bedels, dan geeft u dit aan en zorgen wij ervoor dat deze aan uw gekozen sieraad worden bevestigd. Het is eveneens mogelijk om van afdrukken meerdere, verschillende, sieraden te vervaardigen.

Als u een keus heeft kunnen maken uit onze collectie, klikt u eenvoudigweg op ‘bestellen’ en geeft u in het volgende scherm van het bestelproces in de bijbehorende keuzelijstjes uw voorkeur aan voor de vorm, grootte, afwerking, etc.. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u de benodigde Paws & Claws Impression Kit(s) met eenvoudige stap-voor-stap instructies, welke u in de bijgesloten, gefrankeerde en aan ons geadresseerde enveloppe kunt retourneren. Indien het gaat om een afdruk van een veer of hoefadruk van uw (huis-)dier, dan nemen wij na ontvangst van uw bestelling telefonisch of via mail contact met u op om de verdere verwerking met u door te nemen.

Beschikt u reeds over een afdruk dan kunt u het origineel in de vorm van een jpg-file per email naar ons toesturen of middels een duidelijke fotokopie per post. Wij kunnen dan met u overleggen of wij deze voor u kunnen verwerken. Stuur ons niet het origineel, poststukken kunnen zoekraken en dat zou zonde zijn!

Na ontvangst van uw afdruk(ken) zullen wij deze ontvangst per email of telefonisch aan u bevestigen, alle details van uw sieraad met u doornemen en beginnen met de verwerking van uw sieraad. Maak u dus geen zorgen als u alle details niet tijdens uw bestelling heeft kunnen aangeven. We vervaardigen uw sieraad pas als we 100% zeker zijn van uw keuze(s). Allemaal onderdeel van onze unieke en persoonlijke service!

Na voltooiing van het sieraad zullen we dit, in een mooie cadeauverpakking, per verzekerde post aan u verzenden. Ook hiervan zullen wij u per email of telefonisch op de hoogte brengen. De verwerkingstijd, na ontvangst van uw afdruk(ken), is + 2-3 weken.

Rond bijzondere periodes kan het drukker zijn en kan de verwerkingstijd oplopen. Te denken valt aan Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Kerstmis. Indien dit van toepassing is zullen wij de verwerkingstijd aanpassen en dit nadrukkelijk  vermelden. Heeft u een spoedorder of een bepaalde leverdatum in gedachten, neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen dan bekijken of de capaciteit aanwezig is om u alsnog van dienst te zijn.

  • De verwerkingstijd van 2-3 weken kan een probleem zijn omdat u een vaste datum in gedachten heeft waarop u het sieraad cadeau wilt doen. U heeft uw specifieke keuze kunnen maken uit één van onze sieraden, maar wil de gelukkige ontvanger toch graag op de dag zelf een cadeau geven. Dan is ons “Gift Pack Special” de ideale oplossing voor u!. Dit kunt u bij het bestellen van uw sieraad aangeven in de bijbehorende keuzelijst. De nodige uitleg hierover vindt u op onze pagina "Gift Pack" .
  • U wilt graag één van onze sieraden bestellen/cadeau doen, maar u bent nog niet zeker van uw keuze in type afdruk, vorm, formaat, afwerking, etc. of u weet niet goed wat de voorkeur/keuze is van degene aan wie u het sieraad cadeau wilt doen? Dan is ons “Gift Pack Basic” de ideale oplossing voor u! De nodige uitleg hierover vindt u op onze pagina "Gift Pack".

Heeft u nog vragen of opmerkingen of vindt u niet wat u zoekt, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Naar de "Paws & Claws" Collection™

© 2009 - 2021 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel