Text Bars     Text Bars

 

Wij maken deze unieke en persoonlijke hangers met jouw motto, quote, namen, belangrijke datum, stukje van jouw favoriete songtekst of wat je je maar kunt bedenken! Op voor- en achterzijde kunnen gemiddeld 8-10 tekens worden gezet en aan de zijkanten 6-8 tekens, inclusief spaties.

 

Een uniek cadeau om te geven en te krijgen!

 

De hanger wordt gemaakt van top kwaliteit 1100 Foodgrade Aluminium, deze metaalsoort staat er om bekend dat hier minder allergische reacties bij ontstaan dan bij sterling zilver! Ook verkleurt aluminium niet, maar kan het na verloop van tijd dof worden. Hiervoor ontvang je een gratis polish doekje bij je bestelling, zodat de hanger opgepoetst kan worden. 

 

De letters en tekens worden met de hand in aluminium geslagen, hierdoor is geen enkel exemplaar exact hetzelfde wat iedere hanger een persoonlijk karakter geeft. De zijdes van de hanger zijn ruim 6 mm. breed en de lengte is 5 cm.

 

De hangers worden standaard geleverd met een RVS ball chain ketting, waarvan je de lengte zelf in de keuzelijst kunt aangeven. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om te kiezen voor een rubberen ketting met sterling zilveren sluiting.

 

 

  • Aluminium Text Bar, 6 mm x 5 cm met ketting
    Aluminium Text Bar, 6 mm x 5 cm met ketting

    Wij maken deze unieke en persoonlijke hangers met jouw motto, quote, namen, belangrijke datum, stukje van jouw favoriete songtekst of wat je je maar kunt bedenken! Op voor- en achterzijde kunnen gemiddeld 8-10 tekens worden gezet…

    € 11,95
© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel