Klantenservice - Garantie

garantie.jpg

Op ieder artikel/product dat u koopt bij Sparkling Memories heeft u garantie op productie- en fabricagefouten. Sparkling Memories staat ervoor in dat de geleverde artikelen/ producten deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Sparkling Memories houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. Alle reparaties en/of eventuele vervangingen zullen dan ook door de toeleveranciers van Sparkling Memories worden verricht.

Sparkling Memories geeft garantie op de aangekochte artikelen/producten. Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en indien gebreken zijn ontstaan die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld van de klant.

De toepasselijkheid van de garantie ligt ter beoordeling bij Sparkling Memories.

Een artikel/product voor garantie kan alleen retour gestuurd worden na goedkeuring door Sparkling Memories. U dient Sparkling Memories vooraf per e-mail/fax of post op de hoogte te stellen van eventuele aanspraak op garantie, onder vermelding van uw volledige naam en factuurnummer. De benodigde gegevens staan vermeld onderaan de pagina.

Indien een artikel/product i.v.m. garantie retour gestuurd dient te worden, dient u zelf zorgt te dragen voor verzending en de hieraan verbonden kosten. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Sparkling Memories niet aangenomen. Het pakket(je ) komt dan weer bij u retour, waarbij TNT een strafport van € 14,00 berekent. Reden waarom wij niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen weigeren.

Indien blijkt dat de aanspraak op garantie terecht is, dan zal Sparkling Memories de door u gemaakte verzendkosten vergoeden.

  

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aangaande garantie, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Vragen? - klik op onderstaande banner voor het reactieformulier

Reactieformulier

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel