Klantenservice - Verzendkosten/Bezorging

 Brievenbuspost     Verzendkosten-Bezorging Pakketpost     Verzendkosten-Bezorging Onder Rembours

Op deze pagina vermelden we alle informatie die te maken heeft met inpakken, verzenden, verzendkosten en bezorging. Aardig wat informatie zult u zeggen, maar wel voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling, informatief en duidelijk voor u.         

 OP BESTELLINGEN VANAF € 150,- (BINNEN NEDERLAND) WORDEN GEEN VERZENDKOSTEN BEREKEND!

Bij ons is het mogelijk om een bestelling als cadeau te versturen aan een ander adres. Bij stap 1 binnen het bestelproces vult u bij "Factuuradres" uw eigen gegevens in; bij "Afleveradres" vult u de gegevens in van degene aan wie u het cadeau wilt versturen.

Wij bieden bij verzending tevens de mogelijkheid van GRATIS CADEAUVERPAKKING!

Wij zijn graag duidelijk over onze verzendkosten en kiezen daarbij ook voor kwaliteit en service. Wij verzenden al onze post via Post NL. Gebleken is dat Post NL de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding biedt.

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze verzendkosten en de bijbehorende bezorgwijze. Zo heeft u vooraf duidelijk wat de kosten en verzendwijze voor verzending van uw bestelling inhouden (BRON Post NL).

Wij verzenden onze artikelen binnen Nederland en alle landen van de EU. Mocht u een bestelling willen plaatsen en verzenden buiten de EU, neemt u dan contact op voor nadere informatie over de mogelijkheden van bestellen en verzenden.

 

BRIEVENBUSPOST     Brievenbus

Onze artikelen in de webshop zijn bij invoer voorzien van de benodigde gegevens om ervoor te zorgen dat kleine(re) of losse artikelen - welke voor brievenbusbezorging geschikt zijn - overeenkomstig het bijbehorende tarief voor brievenbuspost aan u worden berekend. Dus geen hoge pakkettarieven voor brievenbuspost!

Tarieven brievenbuspost Nederland

GewichtTarief
0 - 20 gram€ 0,50
20 - 50 gram€ 1,00
50 - 100 gram€ 1,50
100 - 250 gram€ 2,00
250 - 500 gram€ 2,50
500 gram - 2 kg.        € 3,00
 • De indicatieve overkomstduur bij brievenbuspost Nederland is 1-2 werkdagen na aanbieding.
 • Bij brievenbuspost geschiedt de verzending van uw bestelling voor uw eigen risico. Sparkling Memories heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing, beschadiging of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Mocht u het risico willen verlagen - bij bijvoorbeeld verzending van cadeaubonnen of sieraden, welke per brievenbuspost verzonden kunnen worden - dan kunt u kiezen voor onze standaard pakketverzending als "Zeker Pakket". De kosten hiervan bedragen conform Post NL € 8,05, echter wij hebben dit tarief voor u verlaagd naar € 6,75. Mocht u kiezen voor deze optie dan kunt u dit in het bestelproces bij stap 1 in het vak "Eventuele opmerkingen" aangeven. U ontvangt dan van ons separaat een factuur voor de aanvullende verzendkosten. Na ontvangst van de betaling van de aanvullende verzendkosten, zal uw bestelling door ons worden verzonden.
 • Meer informatie over verzending van uw bestelling als "Zeker Pakket" treft u op deze pagina aan onder "Pakketpost Binnenland".

Tarieven brievenbuspost Buitenland

EuropaTarief        Buiten EuropaTarief
0 - 20 gram€ 0,85       0 - 20 gram€  0,95
20 - 50 gram€ 1,70 20 - 50 gram€  1,90
50 - 100 gram€ 2,55 50 - 100 gram€  2,85
100 - 250 gram€ 3,40 100 - 250 gram€  5,70
250 - 500 gram€ 6,80 250 - 500 gram€ 10,45
500 gram - 2 kg.       € 9,35 500 gram - 2 kg.       € 16,15
  
Indicatieve overkomstduurIn werkdagen
Luxemburg, Denemarken, België, Frankrijk 2-3
Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland   2-3
Ierland, Finland, Oostenrijk, Duitsland2-3
Noorwegen, Spanje, Italië3-4
Portugal4-5
Polen, Tsjechië, overige "Oostbloklanden"5-6
Griekenland, Malta, Cyprus5-7
 • Bij brievenbuspost buitenland wordt door ons gekozen voor de verzendwijze "Priority".
 • Bij brievenbuspost geschiedt de verzending van uw bestelling voor uw eigen risico. Sparkling Memories heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing, beschadiging of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Mocht u het risico willen verlagen - bij bijvoorbeeld verzending van cadeaubonnen - dan kunt u kiezen voor onze standaard pakketverzending als "Internationaal Pakket Plus". De kosten hiervan zijn vastgesteld naar de geldende Post NL-tarieven en zijn dus gerelateerd aan het land van verzending en het gewicht. Mocht u kiezen voor deze optie dan kunt u dit in het bestelproces bij stap 1 in het vak "Eventuele opmerkingen" aangeven. U ontvangt dan van ons separaat een factuur voor de aanvullende verzendkosten. Na ontvangst van de betaling van de aanvullende verzendkosten, zal uw bestelling door ons worden verzonden.
 • Meer informatie over verzending van uw bestelling als "Internationaal Pakket Plus" treft u op deze pagina aan onder "Pakketpost Buitenland".
 •  

PAKKETPOST        Verzendkosten-Bezorging Pakketpost

Bij verzending van onze pakketten is ervoor gekozen om deze standaard verzekerd te verzenden. Dit betekent zekerheid voor u en voor ons!

Tarieven pakketpost binnenland - "Zeker Pakket"

Kiezen voor Zeker Pakket, is kiezen voor extra zekerheid. Wij verhogen hiermee de verzekerde waarde van uw pakket voor verlies of beschadiging tot € 500,00 per zending. Dat is een veilig gevoel voor u en voor ons. Hoewel voor verzending "Zeker Pakket" bij Post NL standaard andere, hogere, tarieven gelden - tot 10 kg € 8,61 en van 10-30 kg € 12,95 - bieden wij deze verzending als service aan onze klanten aan voor € 6,75, voor elk pakket tot 30 kg.

 • De geadresseerde tekent voor ontvangst van de zending.
 • De zending wordt de eerste werkdag na de dag van aanbieding afgeleverd.
 • Track & Trace: u kunt uw pakket online volgen met Track & Trace. U ontvangt van ons per e-mail de hiervoor benodigde gegevens.
 • Zaterdagbezorging: het "Zeker Pakket" wordt ook op zaterdag bezorgd.
 • Tweede afleverpoging: indien u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, zal een tweede afleverpoging op een later tijdstip plaatsvinden.
 • Afhalen op het postkantoor: als aflevering niet mogelijk is of u indien u het gehele bedrag niet contant in huis heeft, kunt u binnen drie weken de zending op het postkantoor afhalen en betalen. Denkt u er aan een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Tarieven pakketpost buitenland - "Internationaal Pakket Plus"

Met Internationaal Pakket Plus (Binnen EU) verzenden wij snel en betrouwbaar al uw pakketten naar bestemmingen binnen de EU, met uitzondering van Griekenland, Cyprus en Malta welke onder de tarieven "Buiten EU" vallen. Wij verhogen hiermee de verzekerde waarde van uw pakket voor verlies of beschadiging tot € 500,00 per zending vallend onder de tarieven EU1 en EU2, en tot € 146 per zending vallend onder het tarief Buiten EU. Dat is een veilig gevoel voor u en voor ons.

De tarieven zijn onderverdeeld in EU1 en EU2 en Buiten EU.

Bestemmingen: - onderverdeling:

EU1        België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faroër Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden.
EU2Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Bulgarije, Roemenië.
Buiten EUGriekenland, Malta, Cyprus.
   

 

GewichtTarief EU1Tarief EU2

Tarief  (Buiten EU)

0 - 2 kg€ 13,10€ 18,80€ 18,80
2 - 5 kg€ 19,50€ 24,50€ 25,00
5 - 10 kg€ 25,20€ 30,80€ 31,20
10 - 20 kg€ 34,10€ 39,80€ 41,30
20 - 30 kg€ 40,58€ 47,36niet mogelijk
  
Indicatieve overkomstduurIn werkdagen
Luxemburg, Denemarken, België, Frankrijk 2-3
Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland   2-3
Ierland, Finland, Oostenrijk, Duitsland2-3
Noorwegen, Spanje, Italië3-4
Portugal4-5
Polen, Tsjechië, overige "Oostbloklanden"5-6
Griekenland, Malta, Cyprus5-7
 • De geadresseerde tekent voor ontvangst van de zending.
 • EU1 en EU2 - de zending wordt altijd als Priority-zending verstuurd. Voor extra gemak en snelheid wordt bij afwezigheid van de ontvanger eerst geprobeerd de zending af te leveren bij de buren. Hiervan wordt een kennisgeving bij de geadresseerde achtergelaten, zodat hij het pakket bij thuiskomst kan afhalen. Vorenstaande is helaas niet mogelijk in geval van verzending naar Griekenland, Malta en Cyprus.
 • EU1 en EU2 - Track & Trace: u kunt uw pakket online volgen met Track & Trace. U ontvangt van ons per e-mail de hiervoor benodigde gegevens. Niet mogelijk voor verzending naar Griekenland, Malta en Cyprus.
 • EU1 en EU2 - verzending tot 30 kg.
 • Griekenland, Malta en Cyprus - verzending tot 20 kg.
 • EU1 en EU2 - de zending is verzekerd tot een bedrag van € 500,00.
 • Griekenland, Malta en Cyprus - de zending is verzekerd tot een bedrag van € 146,00.
 • EU1 en EU2 - automatisch retour indien onbezorgbaar.
 • Bij het retour komen van een pakket uit Griekenland, Malta of Cyprus geldt een toeslag voor Retourservice van € 17,50 en Uitklaringsservice van € 5,00, welke voor uw eigen rekening en risico komen. Bij (eventuele) retourontvangst zal een factuur voor deze kosten aan u worden verzonden.

VERZENDING ONDER REMBOURS     Verzendkosten-Bezorging Onder Rembours

Bij verzending onder rembours betaalt u rechtstreeks aan de Post NL-medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de  Post NL-medewerker langskomt. Treft hij/zij u niet thuis, dan zal Post NL een tweede afleverpoging op een later tijdstip doen. Heeft u het gehele bedrag niet bij de hand of treft de Post NL-medewerker u ook bij de tweede afleverpoging niet thuis, dan wordt er een afhaalbericht achtergelaten. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog drie weken op het postkantoor voor u beschikbaar om (met een geldig legitimatiebewijs) af te halen en betalen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd pinnen. Deze keuze kunt u aangeven als betaalwijze bij stap 1 van 4 binnen het bestelproces.

 • Verzenden onder rembours is alleen beschikbaar binnen Nederland!
 • Rembourszendingen zijn niet te adresseren aan een postbus.
 • De kosten voor verzending onder rembours bestaan uit de vaste verzendkosten van het "Zeker Pakket" van € 6,75 + rembourskosten van € 14,95.
 • U wordt als geadresseerde altijd gevraagd om een handtekening voor ontvangst.
 • De zending wordt de eerste werkdag na de dag van aanbieding afgeleverd.
 • Track & Trace: u kunt uw pakket online volgen met Track & Trace. U ontvangt van ons per e-mail de hiervoor benodigde gegevens.
 • Tweede afleverpoging: indien u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, zal een tweede afleverpoging op een later tijdstip plaatsvinden.
 • Afhalen op het postkantoor: als aflevering niet mogelijk is of u indien u het gehele bedrag niet contant in huis heeft, kunt u binnen drie weken de zending op het postkantoor afhalen en betalen. Denkt u er aan een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aangaande de verzendkosten en bezorging, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Vragen? - klik op onderstaande banner voor het reactieformulier

 Reactieformulier

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel