Sealed with a Kiss     "Sealed with a Kiss" Collection

Met de "Sealed with a Kiss" Collection™ van onze Sparkling Prints™ is het mogelijk om in fijn zilver de kusafdruk van uw geliefde, kind(eren) en kleinkinderen te vereeuwigen. Een kus van de bruid voor haar bruidegom, een kus voor uw geliefde of valentijn, een kus van uw kind voor oma, een kus voor een ver familielid, .........mogelijkheden te over! Een persoonlijk en uniek sieraad, net zo uniek en bijzonder als de eigenaar van de kusafdruk zelf.

Onze volledig handgemaakte sieraden zijn een mooi en bijzonder geschenk voor elke gelegenheid.

De hangers/bedels worden gemaakt van fijn zilver (999) en worden – tenzij anders door u aangegeven – ‘antiek gezwart’ om de fijne details van de kusafdruk naar voren te brengen. Onze hangers/bedels zijn standaard + 1,5-2 mm dik, om een mooie, diepe afdruk te kunnen aanbrengen. Onze fournituren en accessoires zijn van 925 Sterling zilver. We begrijpen als geen ander de betekenis van een persoonlijk sieraad, kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons dan ook bijzonder belangrijk.

Onderstaand treft u de sieraden uit onze "Sealed with a Kiss" Collection™ aan, welke u direct online kunt bestellen. Voor alle informatie en werkwijze kunt u terecht op onze pagina "Info-Sealed with a Kiss Collection"

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel