Little Rembrandts Collection     "Little Rembrandts" Collection

Heeft u een tekening van uw kind of zo’n mooi papiertje met daarop de eerste zelf geschreven woorden of boodschap en zou u die wel altijd willen bewaren? Nu kan dat! We zijn blij u de “Little Rembrandts” Collection™ binnen onze Sparkling Prints™ te kunnen aanbieden, waarmee u de kunstwerkjes van úw kleine Rembrandt kunt vereeuwigen in fijn zilver. Een bijzondere manier om het kunstwerk van uw kind te bewaren en trots dicht bij u te dragen aan bijvoorbeeld ketting, armband of sleutelring. Het is een persoonlijk en uniek sieraad en u zult er zeker de nodige indruk mee maken. En wat dacht u van de kleine artiest? Hoe trots zal die niet zijn om te zien dat zijn of haar kunstwerk nu gedragen wordt als sieraad!

Onze hangers/bedels worden gemaakt van fijn zilver (999) en worden – tenzij anders door u aangegeven – ‘antiek gezwart’ om de fijne details van de kunstwerkjes naar voren te brengen. Onze hangers/bedels zijn standaard + 1,5-2 mm dik, om een mooie, diepe afdruk te kunnen aanbrengen. Onze fournituren en accessoires zijn van 925 Sterling zilver. We begrijpen als geen ander de betekenis van een persoonlijk sieraad, kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons dan ook bijzonder belangrijk.

Onderstaand treft u de sieraden uit onze "Little Rembrandts" Collection™ aan, welke u direct online kunt bestellen. Voor alle informatie en werkwijze kunt u terecht op onze pagina "Info-Little Rembrandts Collection".

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel