Info - Photo Treasures

Photo Bead Hearts     Info     Photo Bead Flower

 Onderstaande informatie is vrij uitgebreid en veel leeswerk. Toch verzoeken we u vriendelijk deze informatie aandachtig door te lezen om samen tot een zo goed mogelijk resultaat van uw uiteindelijke fotosieraad te kunnen komen.

 

Over de foto(‘s)

De foto die aangeleverd dient te worden voor een fotosieraad mag zowel digitaal als `gewoon` op papier zijn. Uiteraard dient de foto zo scherp mogelijk te zijn en het onderwerp moet er zo duidelijk mogelijk opstaan. Wij verkleinen de foto tot het juiste formaat en maken een afdruk.

Nadat de foto is aangebracht, wordt deze afgewerkt met een harde, glanzende UV-hars. Hierdoor wordt de foto goed beschermd. Wij hebben gekozen voor de beste kwaliteit UV-hars. Deze vergt een wat langere uithardingstijd, maar dit komt de uiteindelijke levensduur van uw fotosieraad alleen maar ten goede. Het aanbrengen en afwerken van de foto wordt volledig met de hand en met grote zorg gedaan.

 

Aanwijzingen voor het aanleveren van de foto(`s)

Versturen van een digitale foto per email:

Wij gaan er bij deze uitleg van uit dat de originele foto al ergens op uw harde schijf staat. Verklein de foto niet, dat kost beeldkwaliteit en dat is zonde. Hoe hoger de kwaliteit die u ons stuurt, hoe mooier de kraal wordt. Maak liever geen uitsnede maar stuur ons de originele foto en geef in uw email aan wat u graag op uw sieraad wilt zien. Wij kunnen dan zelf een uitsnede maken die mooi in verhouding staat tot het sieraad.

Rond eerst uw bestelling af waarin u uw fotosieraad bestelt. Wacht op de orderbevestiging die u van ons per email ontvangt. Open de orderbevestiging en kies boven in het menu voor `beantwoorden` (reply). Kies in het venster dat zich nu geopend heeft boven in het menu voor invoegen en vervolgens bestand. In het venster dat u nu ziet, zoekt u de foto op uw harde schijf. Klik die aan, kies vervolgens voor invoegen en verstuur de email. Op deze manier stuurt u ons de originele foto en hebben wij middels de reply meteen alle gegevens van de bestelling waar de foto bij hoort. Wij zullen hierna de ontvangst van uw foto(‘s) aan u bevestigen

Aanleveren van een foto op papier:

Stuur uw foto(`s) naar het adres dat vermeld staat in de bevestiging, welke u per email ontvangt nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Sluit alstublieft een briefje bij met het ordernummer waar de foto`s bijhoren, of, nog mooier, een print van de orderbevestiging. Wij zullen hierna de ontvangst van uw foto(‘s) aan u bevestigen. U ontvangt van ons, tegelijk met uw fotosieraad, uw foto weer retour.

 

Informatie over de levertijden van fotosieraden met eigen foto

De bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat de foto(`s) en de betaling bij ons binnen zijn. Vanaf dat moment is de gemiddelde levertijd 5 werkdagen.

  • De levertijd geeft slechts een indicatie. Rond bijzondere periodes kan het drukker zijn en kan de verwerkingstijd oplopen. Te denken valt aan Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Kerstmis. Indien dit van toepassing is zullen wij de verwerkingstijd aanpassen en dit nadrukkelijk op deze pagina vermelden. Heeft u een spoedorder of een bepaalde leverdatum in gedachten, neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen dan bekijken of de capaciteit aanwezig is om u alsnog van dienst te zijn.
  • De levertijd kan niet worden gegarandeerd. Er bestaat altijd een kans dat er bij het uithardingsproces van de afwerklaag luchtbelletjes ontstaan, waardoor een sieraad opnieuw moet worden gemaakt. De levering wordt hierdoor dan helaas vertraagd. Pas op het moment dat een fotosieraad helemaal aan onze kwaliteitseisen voldoet, wordt het verzonden. Aangezien we dit pas kunnen controleren als de afwerklaag volledig is uitgehard, kunnen wij geen tussentijdse indicatie geven van de status van uw bestelling. Zodra de laatste afwerklaag is goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verzonden en ontvangt u een verzendbevestiging.

 

Garantie

Mocht u binnen 3 maanden na levering, ondanks de goede zorg voor uw sieraad, een fotootje verliezen, dan wordt deze kosteloos opnieuw aangebracht. Hierbij wordt een nieuwe afdruk van de oorspronkelijke foto gebruikt, het is niet mogelijk een afwijkende foto in te zenden.

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel