Sparkling Prints - Gift Pack

Gift Pack     Gift Pack

De sieraden uit onze Sparkling Prints™ bestaat uit verschillende Collections gerelateerd aan het soort afdruk. Ze zijn uniek en handgemaakt naar uw persoonlijke wensen en vergen een verwerkingstijd van 2-3 weken. Reden waarom wij op veler verzoek een tweetal Gift Packs voor u hebben ontwikkeld. Daarbij zijn wij uitgegaan van de twee meest voorkomende situaties:

 • De verwerkingstijd van 2-3 weken kan een probleem zijn omdat u een vaste datum in gedachten heeft waarop u het sieraad cadeau wilt doen. U heeft uw specifieke keuze kunnen maken, maar wil de gelukkige ontvanger toch graag op de dag zelf een cadeau geven. Dan is ons “Gift Pack Special” de ideale oplossing voor u!.
 • U wilt graag een sieraad bestellen/cadeau doen, maar u bent nog niet zeker van uw keuze in type afdruk, vorm, formaat, afwerking, etc. of u weet niet goed wat de voorkeur/keuze is van degene aan wie u een sieraad cadeau wilt doen. Dan is ons “Gift Pack Basic” de ideale oplossing voor u!

Onderstaand treft u de uitleg en omschrijving aan van beide kits.

Sparkling Prints “Gift Pack Special”

De verwerkingstijd van 2-3 weken kan een probleem zijn omdat u een vaste datum in gedachten heeft waarop u het sieraad cadeau wilt doen. U heeft uw specifieke keuze kunnen maken, maar wil de gelukkige ontvanger toch graag op de dag zelf een cadeau geven. Op veler verzoek hebben wij voor dit soort situaties het Sparkling Prints™ Gift Pack Special” ontwikkeld.

Bij onze sieraden staat bij bestellen de keuzemogelijkheid aangegeven om er een Gift Pack van te laten maken. U kiest het sieraad dat u wilt bestellen, geeft aan dat het om een Gift Pack gaat en de gelukkige ontvanger ontvangt toch op de dag zelf van u zijn of haar cadeau!

Ons “Gift Pack Special” omvat\bestaat uit:

 • Cadeautasje met cadeaukaart waarop vermeld staat welk sieraad cadeau wordt gegeven met bijbehorende omschrijving;
 • Indien van toepassing bij het bestelde sieraad, de bijbehorende afdruk kit(s) met eenvoudige stap-voor-stap instructies;
 • Gefrankeerde en aan ons geadresseerde retourenveloppe/-doosje voor het retourneren van de door de ontvanger van het cadeau gemaakte afdruk(ken) of toezenden van tekeningen/prints;
 • Formulier waarop de ontvanger zijn persoonlijke wensen aan kan geven voor de afwerking van het sieraad;
 • Informatie met bijbehorend fotomateriaal van de diverse Sparkling Prints™ Collections;
 • Indien u het Gift Pack door ons direct naar de ontvanger wilt laten sturen en wilt voorzien van een boodschap of felicitatie, dan kunt u dit in het bestelproces bij “Eventuele opmerkingen” vermelden. Wij verzorgen dit dan graag voor u;
 • Zodra wij de bij het bestelde sieraad van toepassing zijnde afdruk(ken) of tekeningen/prints retour hebben ontvangen, zullen wij per omgaande deze ontvangst bevestigen en binnen 2 weken zorgen voor het vervaardigen van het sieraad aan de hand van de persoonlijke wensen van de ontvanger;
 • Wij sturen het door ons vervaardigde sieraad – uiteraard vrij van verzendkosten - in een mooie cadeauverpakking naar de ontvanger.

De extra kosten voor het “Gift Pack Special” bedragen € 5,00.

N.B.: Het Gift Pack Special wordt alleen verzonden bij geplaatste bestellingen uit de diverse Sparkling Prints™ Collections en kan niet los worden besteld.

 

Sparkling Prints “Gift Pack Basic”

U wilt graag een sieraad bestellen/cadeau doen, maar u bent nog niet zeker van uw keuze in type afdruk, vorm, formaat, afwerking, etc. of u weet niet goed wat de voorkeur/keuze is van degene aan wie u een sieraad cadeau wilt doen. Op veler verzoek hebben wij voor dit soort situaties het Sparkling Prints™ Gift Pack Basic” ontwikkeld.

Ons “Gift Pack Basic” omvat\bestaat uit:

 • Cadeautasje met cadeaubon t.w.v. € 59,95;
 • Formulier waarop de keuze en de persoonlijke wensen voor de afwerking van het te kiezen sieraad kunnen worden aangegeven;
 • Informatie met bijbehorend fotomateriaal van de diverse Sparkling Prints™ collections;
 • Indien u het Gift Pack door ons direct naar de ontvanger wilt laten sturen en wilt voorzien van een boodschap of felicitatie, dan kunt u dit in het bestelproces bij “Eventuele opmerkingen” vermelden. Wij verzorgen dit dan graag voor u;
 • Opties tot het upgraden van de hanger in type afdruk, vorm, formaat, toevoegingen aan de afwerking en/of eventueel toevoegen van accessoires (ketting, armband, sleutelhanger, etc.)
 • De optie om meerdere sieraden te kunnen maken met behulp van dezelfde door ons te ontvangen afdruk. Dit bespaart u de zorg van het bestellen van losse kits en stelt u in staat meerdere sieraden in één keer te bestellen/laten maken!
 • Zodra wij het formulier retour hebben ontvangen bevestigen wij per omgaande deze ontvangst en sturen de benodigde afdrukkit(s) toe, voorzien van een aan ons gefrankeerde en geadresseerde retourenveloppe/-doosje voor het retourneren van de gemaakte afdruk(ken).
 • Zodra wij de benodigde afdruk(ken) retour hebben ontvangen bevestigen wij per omgaande deze ontvangst en zullen binnen 2 weken zorgen voor het vervaardigen van het sieraad aan de hand van de persoonlijke wensen van u/de ontvanger;
 • Wij sturen het door ons vervaardigde sieraad – uiteraard vrij van verzendkosten - in een mooie cadeauverpakking naar u/de ontvanger.

De prijs van het “Gift Pack Basic” bedraagt € 64,95.

 • SALE

  Sparkling Prints™ "Gift Pack Basic"
  Sparkling Prints™ "Gift Pack Basic"

  U wilt graag een sieraad bestellen/cadeau doen, maar u bent nog niet zeker van uw keuze in type afdruk, vorm, formaat, afwerking, etc. of u weet niet goed wat de voorkeur/keuze is van degene aan wie u een sieraad cadeau wilt doen.…

  € 64,95 € 59,95
© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel