Sparkling Jewels - Photo Treasures

Photo Bead Flower     Photo Bead Hearts     Photo Bead Love

Op deze pagina treft u de sieraden aan die wij binnen onze Photo Treasures aanbieden en welke u, op deze pagina, direct online kunt bestellen. We bieden een brede selectie in vormen, grootte en afwerking. Het is mogelijk om van dezelfde foto meerdere, verschillende, sieraden te vervaardigen.

Als u een keus heeft kunnen maken, klikt u eenvoudigweg op ‘bestellen’ en geeft u in het navolgende scherm in de bijbehorende keuzelijst(en) uw voorkeur aan voor de afdruk, plaatsing, etc.. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u de bevestiging met hierin de instructies voor het aanleveren van de benodigde foto(`s). De ontvangst van uw foto(`s) zullen wij per email of telefonisch aan u bevestigen; we nemen alle details van uw sieraad met u door en beginnen met de verwerking. Maak u dus geen zorgen als u alle details niet tijdens uw bestelling heeft kunnen aangeven. We vervaardigen uw sieraad pas als we 100% zeker zijn van uw keuze. Allemaal onderdeel van onze unieke en persoonlijke service!

Na voltooiing van het sieraad zullen we dit, in een mooie cadeauverpakking, per verzekerde post aan u verzenden. Ook hiervan zullen wij u per email of telefonisch op de hoogte brengen. De verwerkingstijd, na ontvangst van uw foto(`s), is + 5-10 werkdagen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of vindt u niet wat u zoekt, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen of nog even te kijken op de infopagina van onze Photo Jewellery .

 

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel