Jewellery Print Party Jewellery Print Party Jewellery Print Party

Wilt u ook een gratis hanger?

Geef dan een Jewellery Print Party van Sparkling Memories bij u thuis en ontvang als dank een kleine hanger met afdruk van uw keuze. Gaat uw kind naar de crèche of kinderopvang, bent u lid van een vereniging of club, waarom dan geen Jewellery Party daar? Bijeenkomsten van de zwangerschapsgym of –yoga, baby showers, sport- of hobbyclub, etc. – alles is bespreekbaar. Òf, nodig een aantal van uw vrienden en kennissen uit voor een kopje koffie en geef een party bij u thuis. Door de flexibiliteit van onze materialen en sieraden kan een party dus zowel bij u thuis als op een door u te kiezen locatie plaatsvinden.

Voordeel voor u èn uw gasten?

De gastvrouw/-heer ontvangt gratis een kleine hanger met afdruk naar keuze, wanneer er vijf bestellingen worden geplaatst van minimaal € 50,00. Uw gasten ontvangen elk een exclusieve korting van 10%. De waarde van de gratis hanger kan ook gebruikt worden bij bestelling van een sieraad naar uw eigen, persoonlijke wens.

Hoe werkt het?

  • Een afspraak kan gepland worden zowel overdag als 's avonds;
  • Het aantal bezoekers dient minimaal 5 personen te zijn, dit exclusief u als gastvrouw/-heer;
  • Na het maken van de afspraak, zult u van ons het benodigde aantal uitnodigingen ontvangen om af te geven, dan wel te versturen aan uw gasten;
  • We zullen 1,5 uur voor aanvang van de party aanwezig zijn;
  • We hebben slechts een tafel nodig voor het neerzetten van onze materialen/sieraden en het maken van de benodigde afdrukken.
  • We brengen alle informatie, materialen èn voorbeelden van onze sieraden mee, zodat u alles zelf kunt bekijken en alle vragen kunt stellen die u heeft;
  • We zijn servicegericht, gaan niet voor harde verkooptechnieken, maar voor het organiseren van een gezellige en ontspannen party;
  • 2-3 weken na de party zullen wij onze handgemaakte sieraden van u en uw gasten langsbrengen, dan wel op verzoek versturen.

En,....

Wilt u of één van uw bezoekers afdrukken laten maken voor één van onze sieraden, maar is de persoon waar de afdrukken van gemaakt moeten worden niet aanwezig? Geen probleem, we geven dan de benodigde kit met afdrukmateriaal mee. De kit bevat naast het afdrukmateriaal een goede stap-voor-stap instructie met foto’s en een aan ons geadresseerde en gefrankeerde retourenveloppe/-doosje.

Hebben u of uw bezoekers al een vinger-, hand- of voetafdruk, tekening of tekst die u/zij mooi vinden en graag willen gebruiken? We bekijken en overleggen dan ter plaatse of we deze voor u kunnen verwerken.

Tot slot

Bent u geïnteresseerd in het houden van een party of wilt u nadere informatie, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Klik op onderstaande banner voor het reactieformulier  

Reactieformulier

© 2009 - 2022 Sparkling Memories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel